Wat zijn de leveringstermijnen?

Na bestelling zal uw pakket binnen de 2 werkdagen verzonden worden. De leveringstermijnen bedragen tussen 48 en 72 uur voor heel België. Voor andere landen reken je hier best een 2-tal dagen bij, afhankelijk van het land van bestemming. Opgelet !! Tijdens piekperiodes kunnen pakjes langer onderweg zijn dan voorzien.

Met welke pakjesdienst wordt mijn pakket geleverd?

Je pakket wordt verstuurd via Bpost. Je ontvangt via mail een trackingcode zodra het pakket is aangemeld voor verzending.

Hoe kan ik de verzending van mijn bestelling volgen?

De gegevens van je bestelling worden je toegezonden van zodra je pakket gekend is bij Bpost. U vindt er alle nodige informatie, zoals het trackingnummer en de verschillende stappen van het leveringsproces. Heb je geen e-mail van Bpost ontvangen. Check dan zeker eerst je spammails. Indien u daar niets terugvindt, aarzel dan niet ons te contacteren. We bezorgen u dan de trackinggegevens vanuit ons Bpost-account.

Kan ik de leveringsdatum van mijn verzending zelf kiezen?

Bestellingen worden altijd door ons binnen de 2 werkdagen verzonden. Voor ons is het om praktische redenen niet mogelijk om verzendingen te laten leveren op een exact tijdstip dat door u is uitgekozen.

Wat moet ik doen als ik afwezig ben op de dag van de levering?

Indien de geadresseerde van de bestelling afwezig is op het ogenblik van de levering, wordt een bericht van aanbieding achtergelaten in uw brievenbus en blijft uw pakje op u wachten. Uw pakje blijft 14 dagen beschikbaar in het afhaalpunt vermeld op het achtergelaten bericht. De geadresseerde moet het pakje afhalen op het adres dat vermeld wordt op het bericht van aanbieding of de status van uw bestelling.

Wat gebeurt er bij schade of verlies van het pakket?

Bij schade of verlies, brengt u legoutdescouleurs.be op de hoogte via e-mail. We doen het nodige om het pakket te traceren. Bij schade bezorgt u ons foto's van de schade direct na ontvangst via e-mail. Legoutdescouleurs.be zorgt voor een nieuwe zending op eigen kosten, indien het product op stock is. Indien het product niet meer op stock is, wordt het aankoopbedrag van de bestelling terugbetaald.

Kan ik aankopen retourneren?

Dat kan. Bij www.legoutdescouleurs.be heb je 15 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kan je gratis retourneren. Stuur eenvoudig een mailtje naar info@legoutdescouleurs.be. Je ontvangt dan via e-mail een etiket voor de retourzending. Je geeft het pakket eenvoudig af in uw postkantoor. Pas wanneer de retourzending is ontvangen door Legoutdescouleurs, wordt het aankoopbedrag op uw rekening terugbetaald.

Kan ik mijn aankopen ook afhalen?

Legoutdescouleurs heeft geen fysieke winkel, maar bestellingen kunnen wel afgehaald worden na afspraak op volgend adres: Wassenkerkhofstraat 13, 9890 Vurste (Gavere), België. U betaalt dan geen verzendkost.

Kan ik een cadeaubon retourneren?

Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd of geruild worden voor contant geld of andere vormen van betaling, ook niet gedeeltelijk.