Terug naar merken

Laurence Delvallez


Laurence Delvallez is een vooraanstaand Belgisch sieradenlabel dat bekend staat om zijn verfijnde en eigentijdse ontwerpen. Het label is opgericht door ontwerpster Laurence Delvallez.

Haar collecties weerspiegelen een harmonie tussen traditioneel vakmanschap en moderne stijl. De ontwerpen combineren vaak edele metalen zoals goud en zilver met edelstenen en andere materialen om tijdloze stukken te creëren die zowel elegant als eigentijds zijn. Of je nu op zoek bent naar een opvallende statement ketting, delicate oorbellen of een unieke ring, Laurence Delvallez biedt een breed scala aan opties voor elke smaak en gelegenheid.

Wat het merk onderscheidt, is de aandacht voor detail en de passie voor het creëren van sieraden die zowel artistiek als draagbaar zijn. De ontwerpen zijn vaak geïnspireerd door de natuur, architectuur en kunst, wat resulteert in stukken die een verhaal vertellen en een persoonlijke betekenis dragen.

Laurence Delvallez heeft een groeiende schare fans in België en daarbuiten en wordt vaak geprezen om haar vakmanschap en creativiteit. Of je nu een sieraad voor jezelf zoekt of op zoek bent naar het perfecte cadeau, het sieradenlabel Laurence Delvallez biedt tijdloze stukken die een blijvende indruk achterlaten.

Meer weten? Lees dit interview met Laurence.