Braintree Clothing

gepost op August 11, 2015

lees meer..

Vanaf nu is een selectie uit de collectie van het Britse Braintree Clothing verkrijgbaar in onze webshop.  Braintree maakt al zo'n twintig jaar kleding van ecovezels zoals hennep, bamboe en biokatoen. 

Prince & Sons

gepost op July 27, 2015

lees meer..

We zijn ontzettend trots dat we u als eerste reseller in België de thee van Prince & Sons mogen voorstellen. Simon en Kate Prince creëerden hun eigen 12 theeblends in 2014. Ze deden jarenlang handel in thee, maar hadden daarom ook zin gekregen om zelf aan de slag te gaan met hun favoriete product. Voor hun blends gebruiken ze enkel ingrediënten van uitstekende kwaliteit en ze zijn pas tevreden als ze de perfect uitgebalanceerde mengeling hebben gevonden.

Baby’s first Fred’s

gepost op January 28, 2015

lees meer..

Al tijden speelde Fred met de gedachte het ontwerpen van een lijn babyschoenen. Met de komst van kleinkinderen werd deze wens het afgelopen jaar alleen maar groter. "Ik zag het al helemaal voor me; kleine baby's in de kinderwagen met hun Fred schoentjes aan", aldus Fred. Zodoende lag het eerste ontwerp in juni op de tekentafel. 

 

Sous le Sable

gepost op October 29, 2014

lees meer..

Een mix van creativiteit, subtiliteit, sensualiteit en vooral heel veel vrouwelijkheid, ... , romantiek en 'délicatesse'... De jonge Franse ontwerpster, Juliette, creëert sieraden die geïnspireerd zijn op haar talrijke reizen en ontmoetingen. Sinds deze zomer zijn haar broches, oorbellen, halskettingen, haarspelden te verkrijgen in onze webshop en daar zijn we heel trots op.