Met trots stellen we en nieuw sieradenlabel in onze webshop voor: Tiroir de Lou! 

Poëzie, zachtheid, feëerie, eenvoud en authenticiteit, ... dat stralen de sieraden van Tiroir de Lou één voor één uit. Alles is handgemaakt in Brussel.

Mme Butterfly

gepost op March 21, 2016

lees meer..

Elke Peeters maakte voor haar nieuwe Mme Butterfly-collectie voor de lente en zomer van 2016 een heel bijzonder halsjuweel waarover ze je met onverholen trots graag wat meer wil vertellen, want er kleeft kunstgeschiedenis aan haar ontwerp. En niet zomaar de eerste de beste. 

Hellen Van Berkel studeerde aan de Design Academy in Eindhoven. Na haar afstuderen was ze werkzaam bij verschillende modehuizen en ontwierp ze sjaals voor de internationale markt. Gedurende deze tijd, ontwikkelde ze haar vaardigheden om afdrukken, patronen en texturen te mengen. Deze kennis en ervaring hebben geleid tot de realisatie van haar eigen collectie sjaals in 2005.

Mohekann

gepost op March 21, 2016

lees meer..

We verkopen al enige tijd de geraffineerde, supervrouwelijke sieraden van Sous le Sable. Ontwerpster van deze sieraden is de Parijse Juliette Prat. Ze laat zich inspireren door haar reizen, haar ontmoetingen, de natuur, ... Vorig jaar verloor ze haar zus, Louise, die net zoals zij een creatief talent was. Ze ontwierp grafisch geïnspireerde, patchwork handtassen met een etnische look met haar eigen succesvolle label Mohekann

Juliette besliste het werk van haar zus verder te zetten en zich met evenveel passie te storten op het verderzetten van het bijzondere handtassenlabel. Toen ze Mohekann aan ons voorstelde, waren we meteen gecharmeerd! Ga op ontdekking in de new arrivals of shop met korting in onze outlet!